Lomtalanítás

Elhasználódtak bútorai? Nincs rá szüksége, vagy felhalmozódott a kertjében a hulladék. Hívjon minket, és mi megszabadítjuk a szeméttől. 100Kg fölött, FÉM HULLADÉKÁT ingyen elszállítjuk.| Tovább...

Bútorszállítás

Vásárolta és nem tudja hazavinni? Vagy sikerült hazavinni, de nem tudja össze szerelni? Hívjon és mi megoldjuk ön helyett. | Tovább...

Tehertaxi

Minden ami Teher fuvarozással kapcsolatos, építőanyag, darabáru stb.| Tovább...

Fuvarozás

Minden ami szállítás, közúti fuvarozás, áruterítés, házhozszállítás. Tehertaxi

Nálunk nemérheti meglepetés. Fix Áron vállaljuk a szolgáltatást. Non-Stop

Szőlősy Tibor
0620 / 995 - 3814

Google+

Lomtalanítás

Elavult, tönkrement, idők során felhalmozódott lomján, szemetén, hulladékán szeretne túladni, de éppen nincs itt az évente egyszer megrendezett lomtalanítás ideje?

Ne habozzon, hívjon és mi a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésére állunk!

Vállaljuk: házak, lakások pincék, padlások, garázsok és más melléképületek irodák, telephelyek teljes, valamint részleges lomtalanítását, igény esetén takarítással egybekötve hagyaték irattár és iratok leltározását, selejtezését, megsemmisítését beépített és egyéb szekrények, bútorok lebontását.

Nincs szükség arra, hogy bepiszkolja kezét, csak mutasson rá a feleslegessé vált holmira, és mi gondoskodunk arról, hogy ne lássa többé! Fix, előre egyeztetett árainkba beletartozik a szemét elhordása, lerakása.

Szükség esetén elvégezzük a be zsákolást is. Lehetőség nyílik rakodás nélküli megrendelésre is, ebben az esetben gépkocsit biztosítunk sofőrrel a megbeszélt időtartamra, aki segít a raktérben a tárgyak átvételében, illetve rögzítésében. A selejtezendő tárgyak mennyiségével ne törődjön, három különböző méretű gépkocsival állunk megrendelőink rendelkezésére a nap bármely szakában.

Ha fém, Vas hulladéka van, 100 kg felett ingyen elszállítjuk, ha nagyobb mennyiség van fel vásároljuk napi áron magától.

Lomtalanítás, Pince Lomtalanítás, Lakás lomtalanítás, Kert Lomtalanítás

TEL: 0620/995-3814