Lomtalanítás

Elhasználódtak bútorai? Nincs rá szüksége, vagy felhalmozódott a kertjében a hulladék. Hívjon minket, és mi megszabadítjuk a szeméttől. 100Kg fölött, FÉM HULLADÉKÁT ingyen elszállítjuk.| Tovább...

Bútorszállítás

Vásárolta és nem tudja hazavinni? Vagy sikerült hazavinni, de nem tudja össze szerelni? Hívjon és mi megoldjuk ön helyett. | Tovább...

Tehertaxi

Minden ami Teher fuvarozással kapcsolatos, építőanyag, darabáru stb.| Tovább...

Fuvarozás

Minden ami szállítás, közúti fuvarozás, áruterítés, házhozszállítás. Tehertaxi

Nálunk nemérheti meglepetés. Fix Áron vállaljuk a szolgáltatást. Non-Stop

Szőlősy Tibor
0620 / 995 - 3814

Google+

Költöztetés, fuvarozás és bútorszállítás Olcsón

Költöztetés, fuvarozás és bútorszállítás esetén Nincs Kiállási Díj, Nincs Óradíj, sem Emelet és Ünnepnapi felár sincs, CSAK ELŐRE KIALKUDOTT FIX Ár van. Nálunk nem érheti meglepetés, előre tudni fogja, mennyibe fog kerülni a Költöztetés. Költöztetés, Bútorszállítás, Lomtalanítás, Tehertaxi <<-- Katt a szövegre Több Információért!

A kiszámítható Költöztetés, fuvarozás és bútorszállítás, Éljel - Nappal Non-Stop 0-24. Hívástól Számított 1-2 órán belül rendelkezésre állunk. Albérlet Költöztetés Nálunk a Legolcsóbban, rakodóval vagy anélkül. Tegyen Minket próbára! | Tovább...

Költöztetés

Szeretné a fáradsággal és idegeskedéssel járó költöztetését a karosszékéből koordinálva végignézni? Hívjon és mi soron kívül árajánlatot adunk Önnek költöztetésre. Versenyképes, fix árainkkal elégedett lesz.

Minden igényt kielégítő költöztetés

Vállalunk: házon belüli, illetve kívüli bútor- és anyagmozgatás pince, padlás, garázs, lakóház, lakás, iroda-, telephely átrendezését vagy költöztetését. Speciális Költöztetés: Vannak olyan bútorok amiket, ablakon kell feladni, kiadni, esetleg emeletről leengedni, vagy felhúzni, mert a szállításuk nem megoldható a lépcsőházban, ez sem akadály, karöltve nézheti végig, ahogy a bútora bekerül a helyére sértetlenül.

Költöztetés számos szolgáltatással

Kérésére csomagolunk, szét- és összeszerelünk, irattárakat sorrendtartással mozgatunk. Az általános költöztetésen felül vállaljuk műtárgyak, páncélszekrények, zongorák, pianínók szállítását, költöztetését is. Igény szerint biztosítunk csomagolóanyagot, valamint a szereléshez szerszámokat.

Költöztetés rendhagyó esetekben

Felmondták albérletét? El kell hagynia otthonát? Hívjon és a lehető legrövidebb időn belül, rendelkezésére állunk. Albérlet költöztetés a legkedvezőbb áron, rakodóval vagy anélkül Bútor szét- és összeszerelés, címkézés, igény esetén részleges vagy teljes csomagolás (Zsugor- és légbuborékos fólia, költöztető dobozok, zsákok). Akár 1 tétel szállítása is, azonnali kiállással. Szállítás közben, alatt, ügyelünk a lakás és a bútorok sértetlenségére.

Költöztetés szét és összeszereléssel

Nincs ideje, szerszáma a költöztetés munkálataihoz? Bízza ránk, mi szakszerűen leszereljük és felszereljük lakberendezési tárgyait, bútorait, díszeit. Nincs kedve a csomagolással járó procedúrához? Megoldjuk ön helyett.

Csomagoló anyagot bérelhet tőlünk, Karton dobozok, zsákok, műanyag rekeszek, fólia stb. Igény szerint házhoz szállítjuk, ezért egyszeri díjat számolunk fel.

Ne feledje, Nálunk Nincsenek felárak, sem kiszállási, sem óradíj. Emelet és ünnepnapi felár sincs. Egyszeri kialkudott FIX Ár van, ami nem változik.

TEL: 0620/995-3814

Hívjon most! Költöztetés non-stop!